Nordisk Flatmesterskap og Coupe d’Europe

Som tidligere nevnt i bloggen stilte W-hundene sterkt under det Nordiske mesterskapet på Stange sist helg i oktober. At Munti måtte bidra på det norske laget under CdE samme helg får bare bli en kuriositet ettersom innhoppet omtrent var over før det begynte. Det er hardt på toppen blant eliten i Europa, og skulle vi hatt en sjans om en premiering måtte vi nok hatt litt flaks. Men, turen var en høydare og inspirert blir man! Nordisk mesterskap ble en happening med gode ord fra alle deltagere. Sverige vant i overlegen stil (med Leia på laget), og Leia ble beste W-hund med 1. EK lørdag og 2. EK søndag. De andre hundene fra kennelen har nok en del å gå på når de tekniske kravene skrus til et par hakk, men vi får håpe de tobente ser på det som en utfordring til neste års lagkonkurranse 😉 Mer om helgen finner du her.

%d bloggere liker dette: