Om oss

Waternuts flatcoats har eksistert siden 1990 da kennelnavnet ble registrert og Heidis «oppdretterkarriere» startet. Prefixet er et komponert navn satt sammen av «water» og «nuts», som i mine øyne var et passende kennelnavn for en rase med et over gjennomsnittet interesse for det våte element.  Sju år etter starten ble Bjarne en del av Waternuts-klanen, og siden har vi fortsatt med å dyrke vår store interesse for jakt, trening og jaktprøver.

Heidi er fra Oslo og fikk sin store hundeinteresse gjennom labradoren i barnehagen hun gikk i, og fikk sin første Flat coated retriever som 14-åring. Er utdannet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap med hovedfag i etologi. I 2008 ble videreutdanning innen problematferd hos hund fullført.

Fikk sin første Flat coat i 1987 og har størst interesse for trening og atferd hos hund. Har deltatt på både Nordisk Mesterskap og Europacupen med flere hunder. Jobber daglig i Meneo Hundesenter, er Trinn I instruktør gjennom NKKs utdanningssystem og jaktprøvedommer for retrievere.

Bjarne er fra Steinkjer i Nord-Trøndelag og er vokst opp på gård, hvor interessen for dyr har sitt utspring fra. Jobber i dag som utviklingssjef i Felleskjøpet. Er utdannet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap, og fullførte i 2005 en doktorgrad innen genetikk.

Overtok sin første Flat coat i 1997 og har stor interesse for jaktprøver og jakt. Har også representert NRK på Nordisk Mesterskap, ICC og Europacupen med flere hunder. Bjarne er også jaktprøvedommer for retrievere.