Leia Flatmästerinne 2012!

Årets Flatmästerskap gikk av stabelen uten oppdretterne, men Waternuts var godt representert med Leia, Blomma og Happy fra Tirils første kull, og Lykka fra det andre kullet. Happy og Lykka åpnet helgen med start lørdag, og gjorde fine figurer begge to. Lykka var et stykke unna finale, etter å ha vært lite effektiv på søket, men gjorde fine prestasjoner ellers med bl.a. 2 x 20. Blomma og Leia satte farge på eliteklassen; Blomma første hund utenom finalen, og Leia beste hund etter grunnomgangen med en ledelse på 3 poeng til neste hund. Kort fortalt klarte ingen andre å hente inn Leia i finalen heller, og Waternuts’ 2. Flatmäster-tittel på rad var et faktum! Superlativene er for lengst brukt opp, men gleden er fortsatt like stor når Tirilbarna viser seg fram gang etter gang. Gratulerer til verdens beste Anna-Lena og Leia! For bilder og resultater, se her.

%d bloggere liker dette: