Nordisk mesterskap og Nordisk flatmesterskap

Munti_Heidi_nordisk12Begge mesterskapene ble avholdt samme helg, og dermed reiste Holm og Kvan hver sin vei. Heidi var med i det nordiske mesterskapet i Sverige, og deltok sammen med Vibeke, Morten, Asbjørn og Trond. Norge plasserte seg på en 3. plass i lagkonkurransen etter lørdagens jakt, med Danmark som suveren vinner. Etter lørdagens grunnomgang ble også 6 hunder plukket ut til finale, og stor var gleden når Munti var én av dem! Søndagens inntreden ble kort ettersom vi også hadde en A-minus fra lørdagen og oppdretteren ble litt skuffet over 2. premien. Men, totalt sett får en være fornøyd etter å ha lekt med de beste hele helgen 😉 Flinke Munti! Bilder og resultater her! Pete og Carmen var med på det norske laget på flatmesterskapet, og stor var gleden når de holdt stilen hele lørdagen og endte på en fin 2. plass etter Sverige! Leia og Blomma deltok på det seirende laget, etter en bunnsolid innsats. Leia vant lørdagens WT, med Pete på en 3. plass. Søndagen så ut til å være Carmens dag, med A-apporter så langt øyet kunne se, tett fulgt av en godt gående Pete. Stor var derfor skuffelsen når det brast i ellevete time, og de norske slo seg selv ut på siste fugl. Sånn er A-prøver, sånn er livet… Uansett må vi være fornøyd med W-hundenes innsats i helgen, og det går tross alt flere tog! Bilder og resultater her.

%d bloggere liker dette: