W-hundene i siget!

Blomma_2010

Noen helger gir bedre uttelling enn andre helger 🙂 Munti holder formen, og presterte å bli 2. vinner m/CK på Flatklubbens A-prøve, kun slått av sin kjære søster Blomma som tok CERTET! Søsknene holdt stilene hele dagen gjennom og Helena og Bjarne (utskremt handler) kunne skåle i champagne når dagen var over. Vi gratulerer! Dagen etter dro Blomma og Helena videre til Retrievermesterskapet, og var med hele dagen. Manglende lyst hos den firbente til å brøyte is førte til en 2. premie, men det må være mer enn godkjent 🙂 Søndag skulle Heidi gå som dommerelev, og Bjarne skulle stille Pete på årets siste B-prøve. Pete gjorde en solid og sikker jobb som holdt til en 1. premie! Lille Pete slutter aldri å overraske, og sesongen må sies å ha vært en eneste stor opptur for unge lovende. Nå venter (forhåpentligvis) noen A-prøver i Danmark for Muntis del, før vi tar vinterferie.

%d bloggere liker dette: