Sommerens utskeielser

IWT2013_lag_kopiDet har vært en travel sommer, og vi begynner å nevne det svenske unghundmesterskapet hvor Mack deltok med bra innsats. 1 fattig poeng fra finale var surt, men likevel flott! Etter det var det NLM hvor Omegn kom på 3. plass etter kollektiv hjernedrypp på den siste finaleposten. Artig helg uansett! Det store slaget stod i Tyskland denne sommeren. IWT 2013 ble en stor opplevelse på alle måter. I fantastiske omgivelser på Schloss Moyland ble laget vårt med Trond, Bjarne og Heidi nr. 8 av 40, det beste resultatet Norge har hatt noen gang. En stor glede å få være på lag med fantastiske Dog 🙂 Sommerens avslutning var Retriever Challenge hvor vi ble møtt av utfordrende oppgaver. I vinnerklassen imponerte ingen, men Munti var nok en gang stabil og kapret 2. plassen. Moro plassering! Nå venter høsten og jakta. Vi gleder oss!

%d bloggere liker dette: