Pete sjokkerte både eiere og dansker

Pete_DK_2014Årets påske ble lagt til deilige Danmark. Målet var å spise god mat og delta på noen prøver. Vi hadde vel mål om å kvalifisere oss til en finale eller to, men lite ante vi at Pete hadde satt inn lokomotiv-formen akkurat disse dagene. Kort fortalt gjorde Pete rent bord, og vant ikke mindre enn alle de tre prøvene han deltok på! Vi må innrømme at det var ekstra godt å være flat-eier denne påsken 😉 Bjarne skjønte etterhvert at dette førte til Eliteprøve-start i desember, og det er sjelden undertegnede har sett en så glad voksen mann.. Ellers debuterte Mack i AK, og gjorde fin figur. 1* 2. AK og 1* 1. AK ble resultatet, vår lille labrador vokser med oppgavene dag for dag. Munti var ikke i slag, og viste seg fram fra sin mindre gode side. Eieren deppa, og har bestemt at framover blir det bare WT på den eldre herren. Nå venter nye oppgaver for våre firbente, og 2014 ser ut til å bli en spennende sesong 🙂

%d bloggere liker dette: