Høstens oppturer

Munti1Flere gode resultater i løpet av høsten!

Leia
..fikk i august cert på B-prøve i Danmark, og kan nå tituleres DK BRCH. Fantastiske hund, og fantastiske Anna-Lena 🙂 På NM i september ble det en fin semifinaleplass. Under Nordisk flatmesterskap i oktober ble ekvipasjen nok en gang Nordiske vinnere sammen med sine lagkompiser fra Sverige. Vi gratulerer! Nå venter forhåpentligvis mamma-rollen for siste gang. Leia parres med S. Dr. No.

Pete
..oppnådde en fin semifinaleplass på NM i september, men dagsformen gjorde at det ikke ville videre. I oktober på Nordisk flatmesterskap ble det en fin 1. premie på lørdagens lagkonkurranse. Søndagens A-prøve ble nesten. Eye-wipet på aller siste fugl etter en strålende dag. Siden har det vært 3 gode forsøk i Danmark på A-prøve, men alle gangene har han blitt eye-wipet av dommerne. En trøst er god form, og ikke minst mye bra erfaring før høstens store mål, eliteprøven!

Munti
..har inntatt pensjonisttilværelsen etter at Borrelia-sjauen i fjor har redusert både kapasitet og vilje. Han avsluttet likevel en flott karriere med en 2. premie på lagkonkurransen under Nordisk flatmesterskap, og ikke minst satte punktum ved å bli 2. vinner på A-prøve i Danmark i november med Magnus som fører.

Lykka
..har vært litt uheldig med en skade etter valpelevering i sommer, men har fått lov til å starte på to B-prøver. Det har resultert i 2* 2.EK. Nå venter forhåpentligvis KKL senere i høst.

Blomma og Carmen
..har begge gjort fine innhopp på A-og-B-prøver i løpet av høsten. Carmen med 2. EK i trøndelag og Blomma med flere 3. premier på A-prøver i Sverige, og bl.a. deltagelse på det svenske retrievermesterskapet.

%d bloggere liker dette: