Eliteprøven

Pete_IWT14

Stolte oppdrettere da Pete var med i katalogen over startende hunder på årets eliteprøve. Alle hunder med CK eller CERT fra A-og B-prøver i Danmark siste år er kvalifisert, så det er høyt meritterte hunder på startstreken.
Innledende runde startet med et fasandrev inne i en skog, og etter mye venting fikk Pete først en fugl, og siden én til – begge to løste han i fint samarbeid med Bjarne, og vi følte at bittelille hadde dagen. 3. drev var på ender, men ingen fugl til Pete der. 4. drev var på fasaner, i et åpent område. Pete fikk etterhvert anvist en fugl hvor det lå flere, men plukket her opp en skadeskutt fugl tett ved den han skulle tatt – og dermed var eliteprøven historie. Skuffelsen var stor hos Bjarne, men vi får håpe det kan bli flere muligheter en annen gang. Mer om vinnerne av årets prøve finner dere her.

%d bloggere liker dette: