Flatmästerskapet 2015

Pete_FM2015

Årets mesterskap foregikk i Småland, omtrent på samme sted som i 2006 hvor Tiril klatret helt øverst på pallen. Sommeren har stort sett bestått av turer og svømming etter en biceps på hovedpersonen som ikke har vært bra. Oppladningen kunne vært bedre altså, men vi var med godt mot – gjengen til Andreas er kjent for skikkelig håndverk når det gjelder arrangement og opplegg. Heidi skulle for første gang være med kun for å dømme, ingen langpels ved hennes side, både sårt og ganske trist. Vi får håpe at neste år har det blitt en forandring på det også! Det stilte fire W-hunder i elite, og fire i unghund, så vi var en bra gjeng som hadde meldt på. Kort oppsummert kunne det nesten ikke blitt bedre. Unghundene gjorde alle en fantatisk jobb, Luna i finale (nr. 3 til slutt), Ty 1 poeng unna, Leslie 2 poeng, og Lucy med fine 84 poeng. I elitefinalen var det ikke mindre enn tre W-hunder! Blomma lå som nr. 2 etter grunnomgangen, med Pete og Leia et stykke ned på poenglista. Stor var spenningen når de fem beste hundene marsjerte inn i siste runde, en drive etterfulgt av en dirigering. Her viste Pete solid klasse, og gikk forbi alle på resultatlista! Blomma endte på 4. og Leia på 5. I tillegg ble kennelen utropt til beste oppdretter. En uforglemmelig helg på alle måter! Takk til alle våre fantastiske valpekjøpere 🙂

%d bloggere liker dette: