Eliteprøven

Årets eliteprøve var på Ravnholt, samme sted som den internasjonale prøven i januar. Norge stilte med tre sterke ekvipasjer; Helen m/Falcon, Per m/Rush og Bjarne m/Pete. Walk up hele dagen, 26 deltagere, tøft terreng, spennende! Per og Rush viste stabil form hele dagen, og uten en eneste belastning. Sterk prestasjon! Helen røyk ut på en hare som sprang i vei uten av Falcon fikk det med seg. Pete hadde med seg tre fine apporter etter første runde, og siste såt var en drive på ender. Etter en lang innledning ble det endelig Pete sin tur, men fokuset hos både hund og fører var på hell og de ble bedt om å avbryte pga omstendelig arbeid. Ingen finale, ikke helt topp stemning altså. Søndagens finale ble avgjort etter kort tid, alle hundene gikk ut, ingen vinner ble kåret. Litt nedtur, men sånn er jakt, man vet aldri hva som kommer til å skje. Uansett en høydare av en helg, målet er å kvale inn til 2016 også!

%d bloggere liker dette: