Flatmästerskapet 2016

Kort oppsummert kan vi si at Waternuts-gjengen gjorde rent bord i årets mesterskap 🙂 Helgen ble avholdt i nordlie trakter i Sverige, i nærheten av Sundsvall, men likevel var vi en god gjeng som stilte. Enni, Kinnie, Kwick og Effie i unghund. Luna i AK, Carmen, Blomma og Pete i EK.

Undertegnede stod og dømte AK hele lørdagen og fikk ikke sett noen av EK-hundene, men Pete gjorde en stabil jobb gikk til finale. Dårlig oppkjøring og bortimot bare liggende i myke senger i to uker før hadde tydelig gjort underverker.

Søndagen gikk unghundklassen av stabelen, og alle de unge og lovende gjorde riktig fine poster. Kwick gikk gjennom dagen omtrent uten å sette en pote feil, Enni gikk opp seg fint, Kinnie ble litt stor på et par av markeringene, Effie gjorde et nedlegg fra vann, ellers veldig bra innsats.

Stor var gleden når Kwick (96 poeng), Enni (95 poeng) og Kinnie (90 poeng) gikk til finale! Effie første hund utenom…

Kwick viste stabilitet og var ganske overlegen på finaleposten, Enni og Kinnie var kjørt i hodet og reagerte på brennesle i området de skulle apportere, men likevel da 🙂 Kwick ble unghundmester, Enni nr. 4 og Kinnie nr. 6!

Pete tapte 2 poeng på finalen blant EK-hundene og tok en knepen seier!

Heia Waternuts! Beste oppdretter også i 2016 🙂

%d bloggere liker dette: