Nytt år, nye muligheter

Enni ble røntget rett før jul, og heldigvis var resultatet helt supert. A på hofter og 0 på albuer. Kjente jeg kunne puste lettet ut. Håper det ser like bra ut for resten av gjengen.

Januar er straks over, men prøvesesongen er fortsatt i gang. Pete ble meldt på 3 helger i Danmark, og i skrivende stund er to av helgene gjennomført. Første runde var en vinner A som Bjarne dro på. Pete gjorde en veldig solid jobb, og ble belønnet med 2. vinner, men uten ck. Skuffet Bjarne, men sånn er gamet noen ganger.

Helgen etter dro Heidi på 2-dagers internasjonal prøve. Ingen god uttelling denne gang. Fortsatt gode minner etter siste innhopp på den internasjonale prøven for 2 år siden, men det er vel ikke bare å hente en ck i et slikt selskap hver gang. Pete var i heiteste laget lørdagen (walk up begge dager), men på søndagen var han fin, og viste seg fra en riktig bra side, men ble eye wipet. Tøft terreng og tight dømming, og 2 premierte hunder av 38 startende. Hardt på toppen!

Formen til Pete er der, så siste sjanse i denne sesongen er førstkommende helg på flatprøven på Faurskov. Vi krysser fingrene!

%d bloggere liker dette: