Pete avslutter sesongen med CERT!

Siste prøve for året var vinner A for flat i Danmark. Bjarne kjørte den lange turen uka etter at Heidi hadde vært sjåfør for den firbente uka i forveien.

Som vanlig en bra jakt på Faurskov, og 7 såter i løpet av dagen. Pete gjorde en stabil og bra jobb, og hadde i tillegg et par «umulige» fugler som han også fikset. Tett i ryggen fulgte Karin Rankloo med Indy, men Pete trakk det lengste strået og vant prøven med cert! Kopi av fjorårets prøve når Heidi og Pete vant altså. Nå venter en ny spennende sesong, hvor Pete har los på noen titler i både Danmark og Sverige. Man skal «bare» ta et par cert til.. Kremt! Det får bli et hårete mål, men enn så lenge er det vinterferie og treningspause. Uansett er Pete kvalifisert for sin 4. eliteprøve på rad, og det er jo seg selv en liten bragd 🙂

%d bloggere liker dette: