Mack og Pete overbeviste på MH

Mesterskapshelgen på Geilo ble en flott helg på alle måter. Fantastiske fine omgivelser, utfordrende poster og spennende finaler. Enni startet i AK, og gjorde fine poster med krevende oppgaver hvor mange 0’et. Hadde Heidi latt være å sende for tidlig på en dobbeltmarkering, hadde vi jammen blitt plassert som nr. 5 også 😉

Mack og Pete gikk gjennom første dagen med fine prestasjoner, og etter en oppsummering viste det seg at begge kvalet inn til finalen på søndag. Tøffe oppgaver gjorde at det var et fåtall hunder som gikk gjennom uten 0.

Finalens poster var fysisk mindre utfordrende, en post gjennomført som en walk-up og en markeringspost med alle hunder inne samtidig. Gleden var stor da begge hundene gikk videre inn i den siste finaleposten.

En lang dirigering, etterfulgt av en markering som skulle hentes inn tilslutt. Mack fikk 19 poeng, og Pete 18. Mack med dagens fineste dirigering 🙂

Etter en spennende dag havnet hele familien på pallen, Mack nr. 2 og Pete nr. 3, bare slått av Inger og Sprint som fortjente vinnere etter en helg omtrent uten et eneste feilskjær. Gøy og uforglemmelig helg 🙂

 

%d bloggere liker dette: