Pete Nordisk flatmester

Nordisk flatmesterskap ble i år arrangert i Finland, og med på laget var Bjarne m/Pete, Tone H. m/Nacho, Tone A. m/Reitan og Bodil m/Twist.

Helgen startet med den individuelle konkurransen som ble gjennomført som en A-prøve. Jakten startet på ender, og fortsatte med fasaner og rapphøns. Pete var én av to hunder som fullførte prøven, og viste fram mye godt arbeid på til dels vanskelige fugler. Gleden var stor da Pete ble utropt som vinner med Excellent og CERT 🙂

Søndagens lagkonkurranse var en utfordrende B-prøve med en god del vannarbeid, høyt siv og et stort søk. Det norske laget gjorde mye bra arbeid. Pete fortsetter den fine formen og fikk en fin 1. premie, Twist gjorde en stabil jobb, og manglet bare litt mer stabilitet i markeringsarbeidet for høyeste premie. Endte på en 2. premie. Nacho fikk 3. premie og Reitan ble ikke premiert. Totalt sett holdt det til seier, og altså første gang i historien at Norge gikk seirende ut på Nordisk for flat! Heia Norge 🙂

%d bloggere liker dette: