Pete beste hund i England

Vi tok med oss Pete til England for å prøve oss mot de engelske flattene på en Field trial. Pete kom med på en 12-dog Open stake i Warwickshire, et par timer nord for London. Vi tok oss en kombinert ferie/hundetur, og fikk også tid til et besøk i Newmarket og Cambridge.

Pete gikk som en kule hele prøven. Jaget bra når han skulle, lydig, effektiv og sikker bortsett fra en apport på en rapphøne som ble løst noe omstendelig. I tillegg hadde han dagens beste fugl, eye wipet tre hunder på en fasanhøne som hadde løpt avgårde og gjemt seg.

Resultat til slutt; beste hund med CoM – certificat of merit, og tildelt The Birch Challenge Cup for the highest placed Retriever handled by its owner (første gang utdelt i 1924), The H Hardy Memorial Trophy to the Best Retriever on a Runner og The Olaf Trophy for «Gun’s Choice».

Lille Pete, historisk, første utenlandske hund med navnet sitt på disse pokalene 🙂

%d bloggere liker dette: