Isi nr. 5 i AK på FM!

2. helgen dro vi som vanlig på Flatmästerskapet i Sverige. Flere W-hunder var påmeldt, men tispene synes å være synkronisert og både Enni, Carmen, Effie og Kinnie bestemte seg for å løpe akkurat den helgen. Et litt amputert oppmøte, men de som deltok gjorde fin figur! I AK gikk Isi til finale, og Kwick var første hund utenom, Luna gjorde 4 poster kanon, men tapte for mye på den siste.

I selve finalen ble oppgavene for vanskelige for Isi, og blant flere andre fikk hun ikke vist seg fram som hun kan. Uansett ble det en fin 5. plass i klassen, og også prisen for beste utenlandske hund 🙂

I Ek startet Ty og Pete. Pete var fortsatt slått ut av den varme sommeren, og ikke helt på topp. Ty presterte litt over middels, men ikke nok poeng til noe finale. Uansett, en hyggelig helg med trivelig omgang sammen med en stor, norsk koloni. Det lover godt for flat-miljøet i Norge 🙂

%d bloggere liker dette: