Flatmästerskapet

Waternuts hadde 5 hunder til start i EK; Lucy, Isi, Kinnie, Kwick, Enni og Pete. Dessverre måtte Effie og Luna bli hjemme pga skade og sykdom.

5 utfordrende poster ventet oss, og vi ble satt på prøve på flere måter. Hanna og Kwick gjorde 4 fine poster, men 0’et dessverre på én. Enni og Kinnie gikk gjennom alle postene uten 0, men var for ustabile på to av de til at det ble finaleplass.

Pete gikk stabilt uten de store feilene, og seilet inn som en av de siste til finalen med 86 poeng. De gamle er eldst!

I finalen ble hundene presentert for en dobbeltmarkering, med en forstyrrelse som ikke skulle inn, samt flere bomskudd. Pete løste den fint, og avsluttet tilslutt som nr. 3 🙂 Atter en gang på pallen, beste utenlandske hund og såklart beste W-hund!

%d bloggere liker dette: