Prepple unghundmester!

Mesterskapshelgen ble avholdt på Lygna første helgen i september.

Vi hadde med oss Prepple og Enni til start; Prepple i unghundmesterskapet og Enni i den åpne klassen.

Prepple hadde øvd seg på det danske mesterskapet i august, uten å gjøre det helt stort, men erfaring hadde han fått. Det tror jeg han nøt godt av denne helgen. At han er god til å markere visste vi, men man vet aldri med de unge hundene.

Kort oppsummert, klarte han jobben helt perfekt! Han fikk 20 poeng på alle postene i grunnomgangen, og vant den klart. Postene bestod av makeringer, men med god utnyttelse av terrenget og nok av utfordringer.

I semifinalen og finalen var det vilt, og oppgavene bestod av en voksen dobbeltmarkering, og samt en lang enkeltmarkering. Prepple fortsatte i samme stil som han hadde gjort tidligere på dagen, og innkasserte full pott på de disse oppgavene også!

Utklassing av alle de andre, og dermed Norsk Unghundmester!

%d bloggere liker dette: