Super-helg med Fly og Enni

Vi startet på avd. Oslos B-prøve den helgen det regnet! Lokalt, store nedbørsmengder, som Yr kalte det. Selvom vi vasset oss ut til prøveterrenget, la det ingen særlige begrensninger på gjennomføringen av prøven. Temperaturen var fin, og flattene er jo som kjent glade i vann. Enni, intet unntak!

EK-opplegget var en jaktsti som bød på mange oppgaver. Mange markeringer, vanskelig vanndirigering, et stort søk, og en lang dirigering på land. Enni holdt stilen, spikret alle de markeringen hun så, lot seg enkelt styre på de hun ikke fikk med seg 😉 Søkte flott, og klarte vanndirigeringen, om noe omstendelig. Fikk med seg 1. EK – happy, happy!

Fly stilte på søndagen i AK, og gjorde en bunnsolid prøve. Fin i hånd, markerte rimelig bra; litt stor på noen av de, mens andre var spot-on. Gikk et supert søk, fikk nesten tårer i øynene av hvor konsentrert og god viltfinner hun er. Dirigeringene var effektive og nøyaktige. En velfortjent 1. premie, og klar for EK 🙂

%d bloggere liker dette: