Flys Super Week

September ble satt av til Fly. Etter mye jobbing på vår og sommeren, løpetid hos den firbente osv., så klaffet både tid og plass på flere prøver.

Vi innledet reisen med en dobbeltprøve i Østfold, hvor hun gjorde mye godt markerings- og søksarbeid på lørdagens prøve, men hvor dirigeringsarbeidet ikke strakk til. 3. premie, og nytt forsøk på søndag. En helt annen type prøve da, som passet henne veldig fint. Hun gjorde en overbevisende jobb, var godt i hånd, og fikk med seg en fortjent 1. premie 🙂

Ferden gikk videre til Sverige, hvor hun gikk en solid prøve, og etter min mening lå an til en 1. premie, men fikk en 2. Stang ut skjer innimellom. Vi reiste videre på andejakt i flere dager, og fikk deretter med oss en start i Oslo hvor hun gikk til en bra prøve, og endte opp med en 2. premie.

Herlig turné med Flyet ❤

%d bloggere liker dette: