Mot normalt

Vi har fått matelskende valpe-tjukkaser. Det et har vi aldri hatt før. Vi har hatt valper som springer omkring og ikke har tid til å spise, som leker høylytt om natten og som pønsker ut de mest utspekulerte planer som knekkes på løpende bånd. Nå har vi en liten gjeng med tjukkaser som spiser til det tyter ut av ørene. 3 kg + ved 4 uker, og hvor skal dette ende??

Jeg regner vel med at de utspekulerte planene kommer etterhvert når bena vil mer, og de faktisk slipper ut av hunderommet. Akkurat nå er det ingen vits å tenke tanken. Snø, snø og atter snø er status. Og det skal bli kaldere. Måtte jeg få overnaturlige evner innen kort tid, så jeg kan ganne vinteren langt  vekk. Det hadde vært den perfekte valpe-plan! I mangel av overnaturlige evner, så blir det hundeanlegget som skal tas i bruk etterhvert. Vi får bygge opp en liten miniatyr verden der inne, så overgangen til den virkelige ikke blir så stor 😉

%d bloggere liker dette: