Bursdag og endelig sofa!

I helgen har vi feiret Bjarnes bursdag på en stille og rolig måte. Etter en kort diskusjon fant vi ut at måtte bli sånn; H: Har du tenkt på å ha noe selskap eller? B: Hvem tenkte du skulle komme da? Darwin (arbeidskollegaen til Bjarne) er ute på reise. H: Ehhhhhh! Vente til vi har fått noen venner da? B: Ja, det hadde jo vært en idé….

Så vi drøyde det selskapet Men, kvelden endte riktig bra den! Min gave var en DVD-spiller (fikk vite det når Bjarne kom hjem på kvelden..) og en haug med filmer. Riktig flink var jeg som kom på det! Og ikke nok med det; sofaen og nattbord til soverommet kom ENDELIG. Så kvelden gikk med på å skru sammen møbler og montere sofaen. Vi feiret at alle skruene var tilstede med å innta horisontalen og innta et bedre mexicansk måltid og kald øl. Slett ikke verst!

På lørdag dro vi en tur ut til «wilderness» området, som tydligvis amerikanerne kaller udyrka mark… Kjempefint det stedet, og det genialet er at det nesten ikke er folk der. På lørdag var det vel unntaket, ettersom det var 16 grader og sol. Vi fikk likevel gått en skikkelig bra tur og trent. Det er bare å gå langt nok, så ser man ikke folk – akkurat som hjemme altså! Det har regnet gangske mye den siste tiden, så elva som renner gjennom området er både høy og stri. Vi må passe på at hundene ikke forsvinner alt for langt ut, men inntil land er det fint og akkurat passe strøm til at det blir fin trening (á la stå på stedet hvil og svøm )

I går kjørte vi ned til «hovedkontoret» til Bjarnes jobb. Jeg bruker hermetegn, for kontoret er mer en brakke og har 4 ansatte som jobber der, men det ligger veldig fint til med enorme jorder som stort sett er dyrket med mais. Nå hadde de endelig tresket det meste av maisen, så det fristet å trene hundene litt før vi tok kvelden. De eldste hundene begynner å bli bedre på lange markeringer og dirigeringer, så vi satser på å starte på en Hunting Test tidlig til våren. Når det gjelder lillemann, så får han med seg alt og litt til. Jeg fant vel ut at det ikke skal bli denne typen trening for han på en stund. Ikke at det er en lyd eller at han forsøker å knalle på noe som skjer, men han vet litt for godt hva det dreier seg om når de voksne får jobbe såpass mye som de gjorde i går. Derfor passer det bra at vinteren snart setter inn, for da blir det mye dubbeditt-trening og fokusering på de rette tingene Skal melde oss på et dressurkurs også, og det tror jeg blir bra for både hund og eier!

/Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: