Photoshoot….

Et ledd i det å bli amerikansk-registrerte hunder innebærer å bli tatt bilde av – både i profil og rett forfra… Hva den amerikanske kennel klubben får ut av bilder av tre svarte flatter er jo en annen diskusjon! Resultatet kan sees under i rask rekkefølge; Munti stående, Munti forfra, Tiril sur på en sur fotograf (Heidi) og Robin uinteressert i fotografen (som vanlig )… Gøy med hund!

Ellers må vi gratulere Johnny og pappa Woody med SJCH! De var i Sverige i helgen og gjorde rent bord, skal vi tro Muntis søster Leia! Nå er det bare opp til avkommene og stå på egne labber, synes jeg da

/Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: