Ekorn er en høydare

Jeg har endelig foreviget et av de mange ekornene som lever i området. Plassen rett utenfor stuevinduet er favorittstedet, ettersom vi har fôringsbrett til fuglene der. Munti har dermed skaffet seg en ny form for aktivisering – sitte klistret til vinduet og håpe at det kommer et ekorn Enda har han ikke tatt fart og skallet i vinduet, men jeg regner med at det bare er spørsmål om tid!

Ellers koser vi oss på ski om dagen. Ikke er det for kaldt nå, så det er faktisk levelig ute! Jeg tok med kameraet i går – mest pga dere! Svart hund og hvit snø er jo ikke den beste kombinasjonen, men dere kan se litt av de løypene som vi har til rådighet. Veldig fint!

Tiril i løypa

Robin nyter snøen

Og her er litt av Carlton college! Bakken nedenfor bygningen er et yndet sted for å ake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: