Julen over og West Wing

Håper alle har hatt en en riktig god jul! Vi har hatt en skikkelig vellykket jul i den leide hytta «Pine Point Haven» ved det lille tettstedet Nisswa. Hytta var alt bildene viste, og litt til. Klart at vi betalte en del for leien, men det var verdt det når hytta var varmet opp, vinen stod klar og det var pyntet til jul når vi kom .

Hytta lå for seg selv, rett ved et stort vann. Kan tenke meg det er knall der om sommeren også. Vi prøvde derimot vannet til å teste skiutstyret vårt. Bikkjene koste seg med fint føre og det frie livet på landet igjen. Deilig det!

På lille julaften kjørte vi opp i et forferdelig vær; snø og skikkelig vind. Biler stod i kantene hele veien opp, og det tok litt tid, kan man si. Ingen kjører med vinterdekk her, så når det en gang i blant blir skikkelig snøvær blir det en smule kaos… Vi satte på 4 hjulstrekk og kom oss trygt fram!

På julaften klarnet det opp og ble knallfint! Sol og minus 12. Litt kaldt til å gå langt på ski, men en liten tur på vannet ble det. Sjekk bildene nedenfor. Etter turen startet vi med «prosjekt kalkun». Ettersom ribbeprosjektet ikke ble helt som vi hadde tenkt, skiftet vi strategi og tok med Jamie Oliver og en økologisk kalkun på tur i stedenfor Prosjektet gikk fint i godt selskap med Buweiser! Kalkunen ble en høydare, om ikke litt senere enn tenkt, ble det skikkelig julemiddag. Veldig hyggelig! Etter en kort pakkeseanse, så var alle fornøyd; Bjarne med nye vinterstøvler, Heidi med West Wing på DVD og bikkjene med tyggebein.

Resten av oppholdet ble brukt til å lese siste boka til Stieg Larsson, gå på ski og ta en tur til den lokale puben og spise middag. Skikkelig slapp-av-tur!

Etter at vi kom hjem til Northfield igjen har stort sett Heidis julegave satt preg på resten av romjula. Siste konkurranse dreier seg om hvor mange episoder av West Wing man kan se i strekk uten å gå lei i går måtte Bjarne kjøre opp til St. Paul og kjøpe siste sesong. Pytt, bare 3 kvarters biltur hver vei…

/Heidi

Her er noen bilder fra hytta;

Til slutt; tusen takk for skistrømpene, tante Kirsten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: