Ikke akkurat spennende dager…

Det har vært en stund siden vi hadde noe spennende å fortelle om, og det blir ikke akkurat en thriller dette innlegget heller! Årsaken er nok kulda. Det har vær kaldt, vind og snø. Alt dette samtidig, fører ikke til de helt store utskeielsene for de tobente – og dermed de firbente. Korte turer og mye innetid bidrar ikke til de store hendelsene Helgens «Chukarmania» ble avlyst pga været, men er utsatt noen uker. Vi satser på bedre tider!

Den største hendelsen forrige uke var en tur på kino fredag kveld. På veien dit stoppet vi på en grill/bar, og tok et par øl (litt mer romslige regler for promillegrensen her). Mens innholdet i flaskene ble mindre, blir ofte motet større som kjent. Holm gikk for en STOR meny med popcorn og brus når vi ankom kinoen (og ja; amerikanske menyer er STORE). Resultat: Holm måtte sluke 1,5 liter med brus i løpet av filmen etter et internt veddemål. Oppå 2 øl gikk det bare sånn passe… Filmen kan forøvrig anbefales om man liker filmer type «dystert og håpløst». No country for old men. Løp og se!

Ellers blir det mindre trening med hundene enn planlagt, så vi ligger litt etter skjemaet… Hørt det før?! Siste helgen i måneden er det på nytt en uoffisiell prøve, og jeg har som mål at Robin skal vise langt bedre takter enn sist. Vi har fokusert på klokka i x antall varianter og fløytesignaler de siste ukene. Tenkte vi skulle preppe han med en del markeringsarbeid fram mot «prøven». Vi får se! Junior følger bare den langsiktige treningsplanen. Testen i slutten av hver måned får bare fungere som et ledd i utdannelsen!

I dag og i morgen er det Westminster utstillingen for de av dere som er interessert i det. Gruppene sendes på TV, og i morgen er det retrievernes tur. Skal benke meg foran skjermen. Så litt i kveld også etter jeg kom hjem fra ridetimen. En helt fantastisk Australian Sheperd vant Herding Group. Hadde jeg bare skulle hatt en hund, kommer den rasen høyt på lista. Bjarne tror jeg har blitt sprø, men det bryr meg ikke….

I morgen ser det ut som det skal bli European shooting igjen. Vi satser på at det ikke blir avlyst det også…! Har veldig lyst til at Munti skal få lov til å gå et ettersøk og apportere en del fugler. Det hadde nok gjort seg. Vi får se, vi holder forventningene litt lavt inntil videre.

Dagens bilde viser Bobben mens han funderer over livet. Det blir ikke stort bedre enn en slik sommerdag på fjellet.

/Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: