Ingen utstilling, og gode nyheter!

Jeg hadde meldt på Robin på utstilling i Des Moines i dag, og hadde ØRSMÅ forhåpninger med totalt 3 påmeldte flatter… Men, uværet har slått til igjen litt lenger sør, og det rapporteres om underkjølt regn, vind og stengte veier. Det ble en lett avgjørelse å bli hjemme, men også ganske irriterende å gå glipp av en meget god sjanse for Robin! Ja, ja – det blir vel flere muligheter.

Etter å ha surmulet en god del på morgenen, datt det inn to mailer fra henholdsvis Maik i Finland og Tea i Sverige. Da ble det glede i Northfield!

Maik har nettopp vært på sin første fasanjakt og oppført seg helt eksemplarisk, forteller Veijo! Kjempegøy og lese om hvordan det går med treningen og videre planer. Hvis alt går etter planen, kan dere som skal til Rogaland og jaktprøven der knytte bekjentskap med de to finske herrene.

Tea hadde vært på sin første WT i dag og hvilken debut! 18, 20, 20, 18 = 76 av 80 mulige poeng og 1. plass!! Vi sender store gratulasjoner til Magnus, Mikaela og ikke minst hovedpersonen Tea Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: