Herlig!

Besøk fra Norge. Sjefen til Bjarne på noen dagers opphold. Vi hadde lagt inn en bestilling på norske aviser og bøker, og i går kom det altså en svær ladning! Lang frokost i dag med en tekopp og en avis i fanget Det blir ikke helt det samme med avisen på nettet, så dette var digg! Små gleder…

Trening med Munti og de voksne i går. Munti ble drilla på klokka som første hund, før de voksne ble tatt fram. Etter å ha trent de voksne en god stund, fikk Munti prøve seg på undertegnedes «se hvor langt du har kommet»-trening. Det lå igjen en dummy til venstre i klokka som ikke hadde blitt plukket inn, så jeg bestemte meg for å prøve ut hvor bra signalene sitter. De satt bra! Pekte rett fram. Han sprang rett fram. Blåste i fløyta når han var i midten av klokka. Han stoppa. Gav signalet til venstre. Han løp til venstre. HERLIG!!! Julekvelden og rett hjem

/Heidi

p.s. Dere får bære over meg med mitt litt «høye» innlegg om hundetrening i dag! Måtte bare få det ut for å få konsentrasjonen over på de «viktige tingene» i livet akkurat nå; Nullpunktanalyse…

Munti kikker på hvordan det skal gjøres. Under NM-helga 2007.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: