Hold dere fast!

Bloggen er oppdatert…!

Ja, ja – jeg merker at tempoet på blogging synker proporsjonalt med antall varmegrader ute Fint vær = ute for meg. Skriving og nettbruk blir et minimum. I tillegg har jeg jo vært hjemme i 14 dager, og det har vært deilig! I hele perioden jeg var hjemme skinte sola fra skyfri himmel, og det må vel være kryss i taket osv. for min del. Er det noe som aldri pleier å være på min side, er det været. Dagene har rast avgårde, og jeg har fartet rundt hit og dit. En hel helg på Farmen var en høydare, hilse på Filla likeså! I tillegg ble det også en Sverigetur, og Unghundsderby – kan også anbefales. Kvalitetstid med niesene Maren og Mina var også utrolig hyggelig. Man kan lure på hvor tiden blir av, for Maren på 9 har blitt en stor jente med mobiltelefon og kvikke replikker. Jeg må ta meg i det og ikke prate til henne som hun fortsatt er 5. Sukk!

Inne i mellom all farting rundt omkring hadde jeg eksamen, så nå er forhåpentligvis økonomi et tilbakelagt kapittel… I hvertfall i den forstand med lesing og oppgaveløsning! Bøkene ble igjen i Norge, så jeg satser hardt på at eksamen gikk veien.

Turen til Sverige var pga av Tirilbarn i katalogen til Unghundsderby. Rett før mesterskapet begynte to av tispene og løpe, så jeg gikk glipp av Leia og Blomma – igjen! Jeg lurer på når jeg kommer til og få se de to frøknene der, men jeg håper det blir en mulighet til høsten. Tea og Happy som startet, hadde ikke helt dagen. Vanskelige værforhold (null vind), gjorde at både nese og øyne måtte brukes aktivt på hver markering, og det ble litt for vanskelig for de to denne dagen. Bedre lykke neste gang! Jeg er sikker på at de kommer sterkt tilbake. Men, gledelig var det at Agneta og Bengts første labradorkull plasserte seg med 2 stykker blant de 6 beste! Både Agnetas egne Brix og søsteren hans Brixi (her kan man lett gå i surr!) gikk til finalen, og Brixi ble best av de to med en 3. plass! Veldig gøy, og ikke minst imponerende (130 startende hunder).

Vel tilbake i USA, var det veldig hyggelig og se både mann og hunder! Det kriblet fælt når jeg kikket på alle hundene i unghundsderbyet, så nå blir det en del trening framover. Inspirerende og se så mange dyktige hunder! I tillegg har jeg blitt oppdatert av Åse og om deres reise til Østerrike og IWT mens jeg har vært hjemme. Man blir jo sugen på å starte på det meste etter alt dette!

Rolige dager venter. Skal sjekke terminlistene igjen, og se om det blir prøvedebut på Junior om ikke lenge.

Hei og hopp,

/Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: