June Bug Festival

Vår favorittpub, The Contented Cow, arrangerer First Annual June Bug Festival denne helgen, og vi kunne jo ikke la dette gå fra oss! Her kan dere se diverse bilder fra fredagens konsert, og hvis dere ser VELDIG godt etter er to stk. nordmenn linseluser på et par av bildene (dog bakfra…). Kvelden var en høydare med fint og varmt vær, kald øl og bra musikk! Puben er et stykke godt engelsk innslag, idyllisk liggende ved elva Cannon River som renner tvers gjennom byen. Åååå! Så godt med ferie!! Vi kose oss, sju

I dag har dagen vært deretter, for som en ekte inntrønder kan man ikke la det stå igjen en eller fem øl… Oslodama er derimot litt mer erfaren og har vært ganske overlegen trønderen når det gjelder form og freshnes denne dagen derpå.. Ja, ja, det der kan vel slå begge veier, men i dag; på topp altså!

Ellers planlegger vi å reise ut av byen til helgen. 4. juli betyr fyrverkeri, og det som det spares på ved nyttårsfeiringen her tas igjen ganske bra denne dagen – har vi hørt! Vi håper å få napp på en hytte litt utenfor allfarvei i håp om å gi Tiril en rolig kveld…

Mer senere!

Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: