Valley Fair – 4. juli

Siden det ikke ble noe hyttetur på oss i forbindelse med 4. juli (det er den STORE feriehelgen i året – alt er booket), dro vi på Valley Fair i Cannon Falls – eller Martna om dere vil. Her var det alt som skal være på et slikt arrangement; tivoli, 4H-utstilling, boder med mat, drikke, is osv., salgsboder med ymse ting, sauer, kuer, hester, kaniner, høner, gjess – ja, dere vet…

På fredag 4. juli var dette programmet;
11:30 am Grande Day Parade
1 pm Harness Racing – Grandstand
5 pm Antique Tractor Pull – Grandstand
Dusk Fireworks

Vi satset selvfølgelig mest på travløpet, og gjorde faktisk stor suksess! Dealen var som følger; man betalte 12 $ for å komme inn. Spilte på vinner i hvert løp, og var med i potten om diverse premier. Undertegnede studerte programmet med lupe og trakk ut vinnerne på løpende bånd. Bjarne synes jeg godt kunne brukt travkunnskapene min til noe mer fornuftig; som å dra på noen skikkelige løp og ikke bare på en lokakjøring hvor 1. premien på vinnerspillet var 5 $… Ja, ja – vi vant begge to da! Og det skal jeg love dere; det skjer nesten aldri!

Under følger noen bilder fra dagen;

Saueutstilling er ikke så annerledes enn hundeutstilling. Puddelklipp på sau. Og den sauen var RIMELIG misfornøyd med å stå der!

Og når de var ferdig grooma, var det på med dekken for å ikke møkke til ulla…

Le grande parade!

Og diverse originaler fikk tydeligvis delta i paraden. Vi tok ikke bilder av de verste tilfellene, men her er altså et bluesband som spilte seg gjennom gatene… Og John Deere-traktor da!

Nasjonalsang og oppstilling og diverse! 4. juli er svære greier.

Vinneren av travløpet! Resten av løpene gikk med pacere – dvs. hester som løper i passgang og ikke trav. Den sporten er desidert størst i USA i forhold til travløp som vi har hjemme.

Og der gikk starten! Bildet er tatt fra tribunen. Mye folk og stor stemning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: