Varmt, varmt, varmt!

Sommeren holder grepet fortsatt i Minnesota. Vi går tur med hundene tidlig og sent og det fungerer forsåvidt bra, men en hytte ved sjøen hadde gjort seg for tiden… Siden jeg verken spiller lotto eller har giftet meg til penger får det fortsatt være en drøm!

Vi trener jo en del selvom det er varmt, og det går fortsatt fint det! Robin og Tiril finpusser formen for tiden mens prøvesesongen er i gang, Junioren trenes fortsatt langsiktig med mye fokus på tegn og fløyte. Etter helgens prøve slo noen på undertegnedes konkurransegen igjen, så nå skal det trenes «cheating» som er FY, FY, FY!! – i følge amerikanerne da Hunden skal ALLTID samme vei hjem som ut, dvs. FY og løpe rundt vannet hjem. Mmmm, tenkte og fikse det på tirsdag He he! Bra man har tro på seg selv og hunden… Planen er altså og starte på en ny prøve til helgen. Opplegg; hente Bjarne på flyplassen lørdag kveld, kjøre nordover og overnatte. Starte på prøve søndag. Lang dag – over 70 hunder i klassen – med 2 dommere… Bra plan på papiret – blir sikkert helt forferdelig i praksis med Bjarnes jetleg og en prøve som er ferdig sent på kvelden!

Ellers er den lesefrie perioden over, så jeg sitter og sliter over bøkene og prøver å skrive fornuftige caser hver eneste uke. Her er jenta som liker og plage seg selv! Noen år siden jeg skrev på denne måten, og nå på engelsk… Jada, hvem snakket om ferie??

Mer siden! Ha en fortsatt god ferie

Amerikansk jaktprøve i praksis; venteplass bak «the blind»

To flåsete nordmenn som er lei og har vært på prøve HELE dagen resulterer i mer eller mindre lure bilder! Her viser Bjarne fram hvordan «bondebrun» ser ut i praksis. Hvit bein, brune underarmer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: