Batman ruler!

I går var vi endelig på den siste Batmanfilen «The Dark Knight»! Jeg har gått og gledet meg til den som en liten unge siden i vinter når vi så traileren fra filmen Og for en film! Den har alt en superheltfilm skal ha, og ganske mye mer. Løp og se NÅ!!

Undertegnedes Batman interesse startet i 1989 når «Batman» kom på kino, og dette resulterte i Balders offisielle navn «Just Call Me Batman» når han ble født året etter. Balders ører stod rett ut som på Batmans maske når han kom til verden, derav navnet… Når jeg senere skulle beholde en sønn etter Balder, sa jo navnet seg selv; det måtte bli Robin, etter filmen «Batman and Robin».

At Munti ble hetende Munti, og ikke Joker, var pga av hans charmerende vesen og ikke så mye annet! Noen dager er det vel en Joker i han også, og i det siste har han vel hatt flere dager enn det som er vanlig! Sånn er det vel når hormonene raser i kroppen…
Typisk eksempel på pøbeltendenser! Denne gangen fra i sommeren 2007 (sønn til høyre, mor til venstre)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: