Tiril har landet

Tiril har ankommet Norge i god behold og er i skrivende stund på vei hjem til Manglerud sammen med mamma. Ettersom den firbente damen bestemte seg for at løpetid og flyreise passet bra sammen, valgte vi og sende henne i forveien. De tobente i familien har hatt lettere angst i hele natt og sovet til sammen 3 timer, mens hovedpersonen har tatt det hele med stor ro. Bra hunder lever i nuet, og ikke får stressanfall av byråkrater på den norske grensa…

Stor takk til mamma som hentet Tiril og kastet bort halve lørdagen på papirarbeid og innfortolling osv. osv. Ting skal ikke alltid være så lett! Nå gjør vi andre oss klare for å reise hjem på mandag. Vi krysser fingrene for at det også går bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: