Back in the US

Da er undertegnede, dvs. Bjarne, tilbake i USA etter fire intense uker i Norge. Fikk heldigvis med oss et fantastisk NM, en kjempefest for Heidis bror og en veldig avslappende og herlig hyttetur med Pär og Victoria.

Det er litt mer stille i huset her nå enn tidligere og det har sin forklaring i at Heidi og gutta fortsatt er i Norge. Tiril derimot svikter aldri og har nå rykket opp til samtalepartner og sengekamerat. Hun er suveren i å ikke argumentere like mye imot som Heidi har en tendens til å gjøre 🙂

Jakta begynner nå snart for fult her borte, og i går ble diverse jaktlisenser for Sør Dakota og Minnesota sikret. Til uka blir det en tur ned til en våpenbutikk for å kjøpe hagle. Første utflykt blir ganske langt vest i Sør Dakota over neste helg. Da skal det jaktes prærierype.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: