Litt kjedelig kanskje

Det er litt kjedelig å være her etter at Heidi dro. Det blir lissom ikke helt det samme. Begynner imidlertid å komme inn i en rutine: stå opp, gi bikkja mat og kort tur, jobb, løpe i lunsjen, jobb, trene hund eller noe annet halveis sosialt, jobb og tv (til tider litt mye tv kanskje).

Sjefen var her i helga og da var det nesten så vi dro og kjøpte Xbox 360 eller noe lignende + en lenestol av en annen verden. Hadde jeg gjort det så hadde både bikkja og jeg komme til å legge på oss – raskt – og det vil vi jo ikke.

I morgen kveld skal jeg hente «varer» (les: rånesæd) på flyplassen og kjøre 10 timer rett vest til vår besetning i Sør Dakota. Det betyr imidlertid også at lørdag ettermiddag og søndag vil bli brukt til jakt. Det gleder vi oss til – Tiril og jeg.

🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: