Enøyd hund

Tiril og jeg ankom ranchen i Sør Dakota tidlig lørdag etter å ha kjørt nesten hele natta – hadde noen timer på øyet halvveis. På ettermiddagen dro vi så ut sammen med to kollegaer for å jakte grouse og fasan. Etter over 5 timer i yr, vind og 2 grader var vi tilbake med 4 ender. Ikke verst det når vi jaktet fasan. På søndag morgen var Tiril ikke helt i form. Det ene øyet fullstendig igjennklistret – kunne ikke engang se øyeeplet når jeg prøvde å åpne det. Ettersom ranchen bokstaveligtalt ligger midt på prærien og eneste veterinær i nærheten var ute på jakt også, fikk vi ikke sett skikkelig på det før i dag. Vi stod derfor og ventet når den lokale cowboy veterinæren åpnet skuret han holder til i kl 7 i dag tidlig. Enden på visa var at Tiril måtte dopes ned og etter noe fomling i øyet fant han et lite men veldig skarpt frø som hadde satt seg fast innenfor den tredje øyelokket.

Så, dagen i dag har gått med til å sitte inne og jobbe og se ut på det fine været . Blir ikke mye fugl av det. Tiril er imidlertid mye bedre nå i kveld og hvis hun er frisk og rask i morgen så kan det hende det blir en time eller to i morgen på vei tilbake til Minnesota. Kan være godt for oss begge å stykke opp den 10 timer kjøreturen litt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: