Værfast

Ting snurt raskt er i USA – også været. På tirsdag var det 22 varmegrader og sol. I går kveld snudde det imidlertid, og det noe voldsomt. Minus 5 grader, storm, underkjølt regn, is og snø og lyn og torden !!! Helt sykt. Alt av veier er stengt, strømmen er borte på store deler av prærien (vi har aggregat her på ranchen) og det er det de kaller «white out conditions» ute. Nå kommenterer de også været her på CNN.

Så, enda godt oppvarmingen er basert på gass og kjøleskapet er fult med mat og øl. Den planlagte jaktturen til Aberdeen er lagt på is – bokstavelig talt. Været skal bli bedre igjen på lørdag, så krysser fingre for at vi kommer oss ut og får skremt opp litt frossen fugl da .-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: