Full fart fremover

Alt for sjelden innom denne siden, men det har sine grunner. Jobber veldig mye for tiden, så det er lite utenom jobb å skrive om. Har nettopp vært på reisefot i 11 dager – kan skrive under på at det å bo på hotell er sterkt overvurdert. Hadde besøk av 5 kollegaer fra Norge i en uke, og vi tilbakela over 450 mil sammen i bil. Var innom byer som Minneapolis, Omaha, Kansas City og St Louis. Mye jobb men også mye moro.

Nå pakker jeg igjen snippesken og reiser hjem til Heidi og hundene. Denne gangen skal jeg være i Norge i 4 uker 🙂 Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til fjelltur, jul i Oslo og romjul i Trøndelag med Heidi og hundene.

Nå, en siste tur til Cabela’s – Veel og Co trenger skudd til sitt nye leketøy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: