Elle, melle…

Livet er fullt av dilemmaer. Denne uka preges dilemmaet av når vi skal dra avgårde til veterinæren og ta blodprøve av Tiril. Man ser jo for seg at kjøreturen til Danmark var bortkasta, med unntak av den billige ølen på ferja mellom Helsingør – Helsingborg. Men, ved nærmere ettertanke og bruk av kalkulator, viser deg seg jo ofte at noe varp er ikke en slik bomtur. Så, dagens dilemma blir når vi skal til veterinæren. Tidspunktet varierer hele tiden, ettersom hvordan Tiril stiller seg opp – for i neste omgang å nesten drepe sønnen. Mens jeg skriver dette har derimot roen senket seg stille rundt kjøkkenbordet, så det blir nok noen dager til før vi pakker bilen og setter nesa sørover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: