Jaspar-besøk

Tiril og Bjarne er på vei til Danmark, og skal møte Jaspar og Johnny i Helsinge. Jaspar har vært i Tyskland en tur, så det er en opptatt hund vi snakker om. Nesten sånn at man må søke audiens for å troppe opp i Duemosevej, i hvertfall ikke komme umeldt altså. Vi krysser fingre for at Tirils følelser stemmer overens med blosprøven, for vi på to ben har planlagt parring i dag og i morgen! Glad jeg ikke er hund… Snakker om innblanding 😉

Munti, Robin og undertegnede holder imens fortet på Stange. Og det kan føles som et fort om dagen, med all den snøen vi er omgitt av. Trene-modus? Nei! Kald på hendene, kald på bena, kald på nesa, kalde dummyer. Lei!!! At vi meldte på jaktprøve her om dagen virket også i år som en feil avgjørelse. Men, vi har vel også tidligere trent lange linjer med meterhøye brøytekanter som oppvarming til Jæren-prøven, så hvorfor ikke i år også?

OL neste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: