Goodbye Helsinge, Hello Vallset

Etter en helg med romantikken (?) i høysetet, er Bjarne og Tiril på vei hjem til gamlelandet. 4 vellykkede parringer bør føre til valper, men etter flere nedturer med ulike tisper er vi avventende til det siste… Uke 15 er i hvertfall terminen. Ultralyd blir tatt halvveis.

Om noen undrer seg over det voldsomt antallet stevnemøter, bunner det nok ut i en liten (eller stor) diskusjon før avreise. Antagelig er det et direkte resultat av, og en naturlig reaksjon på kjerring-tendenser, så det gikk vel en f…. i både Johnny og Bjarne at her skulle det gjøres skikkelig! Det hører med til historien at Johnny og Bjarne høyt og tydelig erklærte etter en pubrunde i Helsingør, at nå skulle de hjem og parre…. Så, det er jo godt man ikke er tilstede, men kun blir orientert pr. sms! Anyway!

Tirildatter Leia gikk dessverre tom etter sitt besøk hos Frodo. De prøver vel igjen på neste løpetid. Nå blir det fullt fokus på trening framover.

På Stange driver vi ikke med så mye om dagen. Fokuset her er å bli frisk etter 3-4 uker med forkjølelse, så vi tar det litt pent i svingene. I går ble distriktets jaktcup satt igang i privat regi hos Tollerparken. Bra tiltak!Sjekk her for resultater og bilder. For de som bor i området, så tror jeg det bare er å ta kontakt med initiativtakerne hvis dere vil være med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: