Bilder fra Maiks A-prøve

Mail fra Veijo og link til bilder fra A-prøven han og Maik stilte på i januar. Sjekk her og velg AkoeUMNtammik10.

Ellers har Maik blitt plassert på diverse lister over mestvinnende flatter i 2009. Les hva Veijo skriver;

ps. har väl glömt att berätta, att Maik har utsets till årets 2009 WT-Nykomling (Uppkomling?) samt årets WT-Flat av den finska Flat-klubben. Han påbörjade sin WT-karriär i Nybörjarklass med första start i april och avslutade med en Elit- etta, var det nu i oktober? Hur som helst var han den mest framgångsrike flatten på WT-sidan i Finland ifjol. På jakt-sidan var han
Finlands 5:e bästa flat trots att han började året även där i nybörjarklassen och avslutade i Elit med en tvåa som bästa premie (han startade m.a.o. i samtliga klasser under ett och samma år – vet ej om någon annan flat här hemma som hade klarat av liknande prestation).

Well done you!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: