Canselled

Jaktprøven i Rogaland er avlyst. Drittvinter! Da er det fram med terminlista og legge nye planer… Ettersom dette har vært vårt store mål siden, la oss si…. – 8. mai 2007, må vi omstille oss og tenke nye og lure tanker. Impulsiv? Nja….

Ellers er treningsuka i Oslo over. Det gikk fint! Timeplanen var ikke så verst lur, og jeg har enda alle fingrene i god behold. Ingen frostskader! De intense dagene ble avsluttet med første kurskveld på jaktlydigheten i regi Oslo-avdelingen. Virker som en fin gjeng. Skal bli artig å følge dem noen måneder framover. Åse har fått lånt klubbhytta til Brårud IL (verdens navle ;-)) sånn at vi kan varme oss i mellom slagene, og det er som kjent greit her på Nordpolen.

Slutten av neste uke blir det ultralyd. Nå krysser vi alt vi har for at dronninga er med på planen vår.
Nå; gullrekka og litt rødvin! God helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: