Påsken over

Påsken er over og jakten på barmark har startet! Gårsdagen gikk med til å klippe epletrær og dra på Plantasjen for å handle planter som overlever utendørs i krukker. Vi får se. Enten tar vel frosten dem, eller noen overivrige hunder på vei ut av døra og rundt svingen. Rart med det der.

Tiril er fortsatt tjukk. Eser ut for hver uke. Nå er vi over på 3 måltider om dagen og til Tirils store glede – mer mat totalt! Den boblen hun lever i om dagen er vanskelig å nå gjennom til. Letingen etter den perfekte hulen har startet, og favorittstedet så langt er under trappa til hundehuset.

Neste prosjekt er valpekasse. Ettersom vi har flyttet LITT de siste årene, blir dette den tredje kassa Holm snekrer. Det synes som det er en sti av valpekasser etter oss, men denne gangen skal det bli mer permanent! Kan ikke skade å bo lenger enn 4 år på et sted eller?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: