A la carte meny

5 valper er en drøm! Alle er mette, alle blir stelt – og kryss i taket – Tiril tar hele jobben. Det er så stille og rolig i valpekassa at selv undertegnede får sove om natta mellom slagene. Et pip og jeg sitter i stram givakt i senga! Slitsomt, men det er sikkert nyttig, prøver jeg å si til meg selv…

Etter tre dager med SPESIALforpleining, har Tiril blitt godt vant. Tørrfôr? Å nei du. Hills energimat på boks, ris og kylling – ja takk. I dag satte kokken ned foten og gav et ultimatum; spiser du ikke tørrfôret blir det ingen ting på deg. Tiril kikket opp på meg, tenkte 2 sekunder og gikk bort til brødskuffen… Lur hund! Hun visste selvfølgelig at kokken er svak for damen langt inne. Resultat; knekkebrød. Jahhh. Hva gjør man ikke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: