Full timeplan og snart på alle 4

Helgen har bestått av niesebesøk, bursdag, jaktcup og ridning. Full fart med andre ord!
Våren har endelig kommet, om ikke på en snarvisitt, så vi har vært mye ute. Årets første grilling og middag ute på verandaen var et faktum i dag. Deilig!

Maren, Mina og Heidi dro på jaktcup på lørdagen. I strålende sol samlet det seg en gjeng retrievermennesker og deltok på post 3. Positive folk over hele linja gjør at vi kan samles på ulike steder ettersom årstidene forandrer seg og stiller ulike krav til terrenget. Denne gangen møtes vi på en flott gård på Ilseng. Bilder fra dagen finnes hos Tollerparken. Munti var vel ivrig på dagens post, men klarte å holde seg i skinnet og holde fokuset ganske bra! Full pott på poenguttellinga var vel ganske snilt, men bra trening er det i hvertfall 🙂

Valpene utvikler seg stadig, og snart vil nok alle kunne se. I løpet av helgen har sprekkene i øyekroken blitt større og større. Valpene stabler seg rundt, stadig på mer sikre bein og de har også begynt å gå ut fra teppet for å tisse. I uka som kommer vil vi nok merke at mange ting skjer når synet hos valpene endelig utvikles. Slutten på roen, men starten på den morsomme perioden begynner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: