IWT, here we come?

Årets store mål i treningen er nok IWT som går av stabelen 17. – 18. juli i Norge. Jubileumsåret til NRK har dratt med seg flere store arrangementer , deriblant IWT som er en internasjonal WT åpen for alle FCI-land. Siden oktober i fjor har vi møttes og trent til denne store happeningen og Munti og jeg skal være på lag med Kenneth og Zomby og Kåre og Robin, med Ivar og broder Bobben som reserve.

I går hadde vi nok en kvalitetstrening hos Trond og Berit, og det er bare å takke og bukke for at vi får anledning til å være med på slike treninger. Med Patrick på girspaken og Åse som samtalepartner går det fint å kjøre 2 timer hver vei til trening også!

Sist gang på IWT i 2007. Gikk ikke så bra det da, men artig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: